zone behandeling bij Chilax

Zone behandeling

Herken je dat, als je in de spiegel kijkt je ineens opvalt dat je hangende wangen krijgt? De stevigheid van de huid wordt minder, maar voor de rest is alles goed. Na een weekend loop je drie dagen rond met wallen, zowel vochtwallen als donkere kringen onder je ogen, terwijl vroeger het met één dag weg was? Alles lijkt goed in je gezicht op één of twee dingen na. Daar zie je de eerste tekenen van ouderdom. Veroudering in je gezicht gaat soms harder dan je wilt.

NIEUW bij Chilax

Laat je helpen aan datgene dat stoort in je gezicht met een zone behandeling. Vanaf nu kun je ook voor een deelgebied langskomen, om een zone van je gezicht te laten behandelen. Huidproblemen gaan we tegen met cosmetische acupunctuur. Een stralend gezicht creëer je met gezichtsmassages en de eerste tekenen van veroudering gaan we tegen met een zone behandeling.

Zones van je gezicht

zone behandeling

Je gezicht kent verschillende zones waar de eerste tekenen
van ouderdom zich laten zien. Hieronder omschrijf ik ze:

 

de rimpel van je neus tot aan je mond (neus mond plooi)

fronsrimpel

hangende oogleden

hangende wangen

lachrimpels rond de ogen

rimpels op je voorhoofd

rimpels rond de mond

slappe wangen

wallen onder je ogen (vochtwallen en donkere kringen)

 

Allemaal verschillende deelgebieden (zones) die je kunt laten behandelen. Je kunt maximaal 3 zones per behandeling doen. Mocht je meer nodig hebben, stap je over in de serie behandelingen voor je hele gezicht en hals.

Resultaat

Natuurlijke gezichtsverjonging is geen snelle oplossing.  Vaak maak ik het grapje in de praktijk, "Als ik maar 1 behandeling nodig had, zouden vrouwen in 3 rijen dik voor de praktijk staan." Dat doen ze (nog) niet. Slow beauty noem ik het zelf weleens, de manier waarop gezichtsverjonging werkt. Je ziet direct resultaat na de eerste behandeling, maar blijvend resultaat treedt op na 7 keer. En wil je het voor langere tijd (1,5 tot 2 jaar) blijvend houden is het van belang de serie van 12 behandelingen af te maken.

Onderhoud

Als je ouder wordt, wordt de kwaliteit van je huidcellen minder. De veroudering gaat verder, net zoals je meer grijze haren krijgt. Belangrijk is om je gezicht te onderhouden na een serie. Dit kun je doen, door gebruik te maken van natuurlijke verzorgingsproducten, omdat zij veel krachtiger zijn voor je huid, zie blog. Naast natuurlijke verzorgingsproducten is het aan te raden, een paar keer per jaar, een behandeling cosmetische acupunctuur of gezichtsmassage te komen doen. Hiervoor krijg je een persoonlijk advies, afgestemd op jouw leefwijze en je huid.

Mijn doel is een stralend gezicht voor jou

Judith Huinink

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid.

Misschien is het wat voor jou? 

Geplaatst in stralend gezicht, veroudering.