We gaan voor olie en vet

Waar de lente de winter ontmoet, een huis vol met bollen en geurende hyacinten in de woonkamer, kijk ik naar buiten en is vannacht de wereld wit geworden. Een koudefront dient zich vandaag wederom aan. Handschoenen en muts gaan weer uit de kast.

We gaan voor olie en vet

Mijn lief en ik hebben een wandeling gepland staan voor vandaag. Een frisse neus halen en daarna een lekkere bak warme thee. Ik kijk er naar uit.

Denk even aan de volgende wintertip

Laat je vochtinbrengende crème staan. Als je lang buiten bent kan het water in de crème je huid beschadigen of in het ergste geval zelfs bevriezen. Kies dit weekend voor een vette crème of olie. Zelf gebruik ik de Deluxe Gezichtsolie van Oshadi. Hierdoor wordt mijn huid goed gevoed en kan ik heerlijk genieten van de kou buiten.
Fijne wandeling gewenst!
Geplaatst in tips en recepten.