voorkom uitdroging

Voorkom uitdroging

Voorkom uitdroging van je huid. Buiten is het koud en guur. De kachel gaat aan en ineens hebben we binnen te maken met een nieuwe droogte. Dit heeft effect op je huid.

Warme drank

Neem eens wat vaker een glas warm drinken als je de kans hebt. Je lichaam kan de warmte goed gebruiken als het buiten kouder is en je huid voldoende vocht nodig heeft. Let op dat koffie vocht onttrekt aan de huid. Beperk je koffie inname. Maar gewoon een glas warm water doet je huid weldaad.

Droge, jeukende huid

  • Niet elke dag douchen of baden
  • Maximaal 5 minuten douchen.
  • Niet te heet douchen maar een temperatuur van 35-36 graden aanhouden voor het water.
  • Als je klaar bent met douchen een huidolie pakken en je lichaam hiermee insmeren. Spoel de overtollige olie af.
  • Droog je met een handdoek deppend af en je behoeft je lijf niet meer in te smeren.

Droogte op de werkplek

Voor op je werkplek is een droge plek relatief simpel op te lossen. Schaf een vaas aan, stop er een leuk waterplantje in en water zal verdampen en de luchtvochtigheid op je werkplek bevorderen. Tevens is het leuk om te zien. Momenteel is het overal te krijgen en persoonlijk kijk ik wel uit naar een mooie lelie in een windlicht. Wat zou jouw werkplek opfleuren?

Judith Huinink

Mijn doel is een stralend gezicht voor jou.

Weten of ik iets voor je kan betekenen?

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid. 5 jaar jonger in 14 dagen, ga jij de uitdaging aan?

Geplaatst in selfcare.