Voor en na foto’s

Voor en na foto’s, het resultaat

Voor en na foto’s zijn lastig om te maken. Terwijl je toch nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt bij een ander.

Waarom nu pas foto’s?

Ik heb jarenlang tegengehouden om foto’s online te zetten, omdat foto’s nemen erg moeilijk is. Ik ga je uitleggen waarom. Voor en na foto’s vragen om condities die hetzelfde moeten zijn. Dus de belichting. Dat is superlastig om neer te zetten. Een rimpel kan in het begin er diep zijn. Op het moment dat je gaat masseren wordt de rimpel minder diep en op een bepaald moment kun je ‘de bodem’ van een rimpel zien. Dat betekent dat de rimpel minder diep wordt en dat je dus jonger en frisser eruit ziet. Maar ga ik daarvan een foto maken, heb ik last van schaduw. Dus kun je niet zien hoeveel zachter een rimpel is geworden. Dus geen foto.

voor en na foto's

Het roer gaat om

Maar zoals ik meer ga bloggen en vloggen, ga ik nu ook proberen meer voor en na foto’s te maken van in de praktijk en dan zie ik wel wat er gebeurt. Dus hierbij presenteer ik jullie 2 keer een voor en na foto van een gezichtsmassage.

Gezichtsmassage

De technieken die ik gebruikt heb bij deze dames is gezichtsmassage. Chinese gezichtsmassage. Deze massagevorm is gericht op natuurlijke manier om je gezicht te verjongen. Een frisser gelaat te creëren en een verjongend effect. Wat levert het op? Verbeterde doorbloeding,

 

voor en na foto's

 

voor en na foto's

 

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in ogen, resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.