voor en na

Voor en na de gezichtsmassage

Voor en na de gezichtsmassage

Veel mensen willen weten hoe je eruit ziet voor en na de gezichtsmassage. Kun je dan nog wel over straat? Glimt mijn hoofd niet énorm? Kan ik ook nog make-up gebruiken na een massage? En ook...resultaat na 1 massage? Wat dan? Ik laat je het resultaat graag zien.

Met de billen bloot

Om je een beeld te geven vanwege de gezichtsmassage, laat ik mijn blote-billen-gezicht zien en kunnen je met mij meekijken. Want hoe zie ik eruit voor en na een massage. Wat zie ik, waar hoop ik dat er straks verandering in is en wat zie ik na de massage? Kan ik wel over straat? Ik denk van wel... kijk je mee?

Voor de massage

Na de massage

Nu jij aan de slag?

Als je een week lang elke dag masseert verbeterd je de doorbloeding van je huid. Afvalstoffen worden afgevoerd. Pukkeltjes verdwijnen, fijne rimpels verdwijnen. Daarnaast worden grote, diepe rimpels zachter en gladder. De kleur van je huid wordt egaal en sprankelend. Kortom een MEGA boost voor jezelf, waardoor je er fris en jonger uit gaat zien. Wakkerder, open oogopslag. Allemaal wensen die we hebben om dit zo lang mogelijk vast te houden. Jij kunt dit ook!

Begin vandaag

Start met de online cursus en leer in 14 dagen alle technieken om zelf te werken aan een fris, stralend en jong gezicht. Want een stralend gezicht wil jij toch ook graag? Ikke wel. Na de 14 dagen heb je alles in huis om het hele jaar door te werken aan een stralend gezicht. Begin op je eigen tempo, in je eigen tijd en zie wat een massage voor jou kan betekenen. Ik ga voor een stralend gezicht, jij ook?

Mijn doel is een stralend gezicht voor jou.

Weten of ik iets voor je kan betekenen?
Judith Huinink

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid.

Misschien is het wat voor jou? 

Geplaatst in gezichtsmassage.