veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de online cursus

Helpt de cursus van 14 dagen ook voor een diepere frons en voorhoofdrimpels? Heb ze en ze storen me behoorlijk.
Jazeker helpt de cursus. Juist de fronsrimpel is goed aan te pakken met de gezichtsmassage die je leert in je de cursus.

Heeft het nog wel effect op mijn huid, heeft al wel geleden onder de zon en natuurlijk al 42-jaar lachen laat ook zijn sporen na.
De huid verbetert enorm door de massages. De doorbloeding wordt verbeterd, stevigheid van de huid hersteld goed dus voor beide een aanrader!

Als ik hard gewerkt heb, krijg ik ineens zo’n oude kop. Kan de cursus daar ook bij helpen?
De combinatie van ontspanning en vermoeidheid kan het gezicht tekenen. Met de cursus werk je ook aan ontspanning voor je gezichtspieren, dus het heeft veel effect.

voor en na foto's

 

Mijn dochter is soms 5 keer in de nacht wakker. De volgend dag voelt het alsof mijn gezicht in de slaapstand blijft staan. Is daar wat aan te doen?
Ja, door de combinatie van ontspanningsoefeningen en gezichtsmassage zal je gezicht minder tekenen en ervoor zorgen dat je er niet zo moe uitziet als je je voelt.

Ik heb altijd een rode neus en wangen. Daar kun je vast niets mee doen, of wel?
Door de massage verbeter je de doorbloeding, verstevig je het bindweefsel en worden de afvalstoffen goed afgevoerd. Dit zie je altijd terug in het gezicht.

Heb jij nog een vraag? Stel het mij en ik beantwoord hem graag info@chilax.nl

Je kunt vandaag starten met de online cursus. Op je eigen tempo, in je eigen tijd werken aan een stralend gezicht. De cursus leert je alle technieken. Met natuurlijke gezichtsverjonging werk je altijd aan het geheel, omdat een rimpel nooit op zichzelf staat.

voor en na foto's

 

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in gezichtsmassage, selfcare.