Rimpels bovenlip en onderlip

Werkt het?

Rimpels bovenlip en onderlip. Daarmee kwam een aantal weken geleden iemand bij mij. Haar vraag was, of ik hier wat aan kon doen met cosmetische acupunctuur.

Rimpels bovenlip en onderlip, daar had ik last van

Ik kwam bij Chilax terecht, omdat ik tevreden ben over mijn gezicht. Maar ontevreden over de kleine rimpels, die rond mijn mond zijn ontstaan. Rimpels op mijn bovenlip, daar wilde ik graag van af. Toen ik voor de eerste behandeling cosmetische acupunctuur kwam vertelde ik dit ook, maar Judith gaf me de tip om een hele gezichtsbehandeling te doen en niet alleen de mondrimpels. Op haar advies heb ik dit ondergaan en de effecten na de eerste behandelingen waren gaaf.

Ik kreeg veel meer dan ik ooit verwacht had

Niet alleen zijn de rimpels rond mijn mond minder en zachter geworden, ook zag ik een ontspannen blik ontstaan bij mijn ogen. Veel frisser en jonger.  Na de serie van behandelingen zie ik als resultaat dat mijn huid verbeterd is en strak, vol bindweefsel en zachte huid straalt. Mijn oogopslag is blijvend fris geworden en met de kleine naaldjes in de lippen heb ik natuurlijke botox gekregen en is mijn mond énorm veranderd. Heel fijn om er zo stralend uit te zien.

Blijvend tips van natuurlijke gezichtsverjonging ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mijn informatie komt in je inbox terecht.

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in rimpels.