Judith Huinink

Judith Huinink

Technieken die gewoon werken

Judith Huinink is mijn naam en ben eigenaar van Chilax sinds 2009. Het is niet alleen mijn bedrijf, maar ook een beetje mijn roeping. Jarenlang stond ik als operationeel manager in het bedrijfsleven. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk de balans van gezondheid en energie is om goed te kunnen functioneren. De wisselwerking tussen binnen- en buitenwereld fascineert mij en met Chilax kan ik me daar helemaal aan wijden.

Een stralend gezicht voor Judith Huinink

Doordat ik zelf in mijn leven het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om er niet fris en stralend uit te zien. Een ziekte kan je snel, jaren ouder maken. Helaas weet ik dat door eigen ervaring. Toen ik hersteld was, was ik zo blij dat ik de technieken van gezichtsmassage en cosmetische acupunctuur op mijzelf toe kon passen. Wat wilde ik er graag weer stralend uitzien. De rotperiode afsluiten en focussen op mijn gezondheid.

Goede gezondheid

Ik ben een echte Achterhoekse: nuchter en lekker praktisch. Daarom heb ik me gespecialiseerd in technieken die gewoon werken. Ontspanning, omdat we nu eenmaal heel veel van onszelf eisen in deze wereld; dan moet je af en toe even tot rust kunnen komen. Aandacht, omdat we daar allemaal beter van functioneren. Professionaliteit, omdat ik echt iets wil kunnen betekenen voor je gezondheid. Met mijn opleidingen – acupunctuur of TCM (Traditional Chinese Medicine) massage, gezichtsverjonging, voedingsleer en kinesiologie – durf ik je gerust te beloven dat je bij mij in goede handen bent.

Maak een afspraak om kennis te maken