Behandelplan

Een behandelplan maken we bij de eerste afspraak die je hebt bij Chilax. Samen kijken we naar de wensen van jou en de huidige stand van je gelaat en hals. Wat zijn de probleemzones en welke tekeningen heb je in je gezicht dat je oud maakt? Waar wil je aan werken? Tijdens de kennismakingsbehandeling onderzoeken we dit samen en geef ik je een advies over een behandelplan.

Getekend gezicht, jij niet meer

Heb je een heftige periode achter de rug en tekent je gezicht ineens 5-10 jaar ouder? Heel herkenbaar. Dit gebeurt omdat je zorgen hebt gehad, verdriet of ziekte. Nadat alles achter de rug is wil je graag verder met een fris gezicht. De jaren mogen weer 'weggepoetst' worden en ik kan je daarbij helpen.

Gaan je oogleden hangen? Heb je last van vermoeide ogen en zelfs hoofdpijn aan het einde van de dag? De stralende blik die je had, is ineens weg en er zitten kanjers van fronsrimpels. Daardoor zie je er moe uit, terwijl jij je energiek voelt. Hoe diep de rimpels zijn en waar zitten, is bepalend of je in aanmerking komt voor een serie van gezichtsverjongende massages, of cosmetische acupunctuur.

Herken je het dat je alles al geprobeerd hebt sinds je puberteit om van je pukkels af te komen? Maar de acné zit er ondertussen al jarenlang en je wangen zijn dik van littekenweefsel. Je hals heeft donkere vlekken van pukkels die er al maanden zitten. Pigmentvlekken zijn de reden dat je elke dag foundation draagt. Wat de huidige conditie van je huid is bepaalt of bijvoorbeeld skin needling de beste oplossing is voor je huid.

behandelplan

Wat past het beste bij jou en je klachten?

Chilax beheerst een aantal technieken die voor diverse huidproblemen of ouder wordende huid grote verjongende effecten kan bereiken. Daardoor is een persoonlijk behandelplan makkelijk samen te stellen voor jou.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Weten of ik iets voor je kan betekenen?

Ik ga voor zichtbaar beter!