Over Chilax

over Chilax

Judith Huinink

Chilax is mijn bedrijf sinds 2009 en ook een beetje mijn roeping. Doordat ik jarenlang als operationeel manager in het bedrijfsleven stond, weet ik als geen ander hoe belangrijk de balans van gezondheid en energie is om goed te kunnen functioneren. De wisselwerking tussen binnen- en buitenwereld fascineert mij en met Chilax kan ik me daar helemaal aan wijden.

Wil je meer lezen over wie ik ben?
Klik voor een interview of voor #mijnmoment.

Goede gezondheid

Ik ben een echte Achterhoekse: nuchter en lekker praktisch. Daarom heb ik me gespecialiseerd in technieken die gewoon werken. Ontspanning, omdat we nu eenmaal heel veel van onszelf eisen in deze wereld; dan moet je af en toe even tot rust kunnen komen. Aandacht, omdat we daar allemaal beter van functioneren. Professionaliteit, omdat ik echt iets wil kunnen betekenen voor je gezondheid. Met mijn opleidingen – acupunctuur of T.C.M. (Traditional Chinese Medicine) massage, gezichtsverjonging, voedingsleer en kinesiologie – durf ik je gerust te beloven dat je bij mij in goede handen bent.

Ik help mensen op het gebied van gezondheid,

ontspanning én een stralend gezicht

De wisselwerking tussen binnen en buiten fascineert mij. Alles wat met de huid te maken heeft, allergieën, de darmen maar ook de invloed van emoties op je fysieke lijf.

Ik ga voor zichtbaar beter!

 

Maak een afspraak om kennis te maken

Gezichtsverjonging.nl is onderdeel van Chilax