Over Chilax

over Chilax

Judith Huinink

Ik ben Judith Huinink, de vrouw achter Chilax en zie vaak verbaasde blikken als ik mijn leeftijd verklap. En nee, de gezonde uitstraling komt niet uit een potje met ingewikkelde crèmes. Ik gebruik de kracht van de natuur.

Een stralend gezicht

Doordat ik zelf in mijn leven het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om er niet fris en stralend uit te zien. Een ziekte en scheiding kan je snel, jaren ouder maken, weet ik helaas uit eigen ervaring. Toen ik hersteld was, wilde ik er graag weer stralend uitzien. Na de scheiding wilde ik de rotperiode afsluiten en niet alleen goed voelen, maar ook eruit te zien als de mooiste versie van jezelf. Dat gun ik iedereen.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Weten of ik iets voor je kan betekenen?

Over Chilax

Sinds 2009 ben ik bezig met cosmetische acupunctuur, gezichtsmassages en natuurlijke verzorgingsproducten met als doel gezichtsverjonging. Ik help vrouwen op het gebied van de overgang, menstruatie én een stralend gezicht. De wisselwerking tussen binnen en buiten fascineert mij. Alles wat met de huid te maken heeft, allergieën, de darmen maar ook de invloed van emoties op je lichaam en gezicht. Je gezondheid heeft invloed op hoe je eruit ziet.

Zelf aan de slag

Wil je zelf werken aan een stralend gezicht? Dat kan met gezichtsmassage. Besteed elke dag 5 minuten extra aan je gezicht met de technieken die ik je aanleer, voor de mooiste versie van jezelf. Vermijdt de eerste tekenen van veroudering en voorkom rimpels. De cursus is zo opgebouwd dat het je 15 minuten per dag kost om de technieken aan te leren en daarna kun je zelf aan de slag.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Weten of ik iets voor je kan betekenen?

Ik ga voor zichtbaar beter!

Gezichtsverjonging.nl is onderdeel van Chilax