Laat je zien met natuurlijke gezichtsverjonging

online cursus

 

In 14 dagen een jonger gezicht

Met de online cursus Natuurlijke Gezichtsverjonging ziet je gezicht er jonger uit, in 14 dagen. Je ziet er goed uit als je gezicht straalt. Dat betekent niet dat er geen enkel oneffenheidje mag zitten. Een soepele, gladdere huid, met minder lijntjes en rimpeltjes, geeft je een prachtige uitstraling. Dat kun je zelf bereiken.

INTENSIEF , VIP of EXCLUSIEF

Tijdens de cursus natuurlijke gezichtsverjonging leer je hoe je je eigen gezicht zo masseert, reinigt en voedt dat je in 14 dagen jaren jonger lijkt. Je krijgt intensieve begeleiding van Judith Huinink en houdt contact met andere cursisten via een besloten facebookgroep. Dagelijks vind je een nieuwe cursusopdracht in je mailbox: tips, instructiefilmpjes en achtergrondinformatie. Gun je jezelf een betere huid? Schrijf je dan direct in voor de Intensief, VIP of Exclusief cursus voor Natuurlijke Gezichtsverjonging en start morgen.

Zelf werken aan natuurlijke gezichtsverjonging

10 minuten per dag 14 dagen lang

 Wat levert het jou op?

  • ontspannen en open blik, vermindering van de frons
  • stralende huid met goede doorbloeding
  • vermindering van grove rimpels en verwijdering van fijne rimpels
  • minder stress en meer ontspanning
  • jonger gezicht

Kies uit 3 programma's

Ervaringen van andere deelnemers

caret-down caret-up caret-left caret-right

De gezichtsmassage cursus van Judith is perfect: hij behandelt alle onderdelen van het gezicht, je leert makkelijk hoe je jezelf goed kan masseren. Daarnaast is het een goede stok achter de deur om het echt elke dag te doen. Want - is dat alleen bij mij? - het schiet er wel eens bij in, even voor jezelf zorgen! Bewust tijd nemen voor jezelf op een professionele manier, heerlijk. En volhouden daarna hoor!

Connie, 50 jaar, Wageningen

Mijn huid ziet er beter en steviger uit. De wallen onder mijn ogen zijn en blijven weg, als ik de oefeningen blijf doen. Heldere uitleg in filmpjes. Super Judith. Techniek is snel en goed eigen te maken. Zeker een aanrader!

Bianca, 56 jaar, Amsterdam

Judith legt in veel filmpjes heel duidelijk de technieken van de gezichtsmassage uit en geeft daarnaast ook persoonlijke tips via de besloten facebookgroep. Ik vind het heel makkelijk om de massage in mijn dagelijkse routine in te bouwen en hoop zo de veroudering van mijn gezicht te kunnen vertragen. Ik kan iedereen die aan haar gezicht kan zien dat ze geen 20 meer is deze cursus aanraden. Je krijgt echt waar voor je geld!

Annemieke, 34 jaar, Arnhem

Een stralend gezicht voor Judith Huinink

Doordat ik zelf in mijn leven het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om er niet fris en stralend uit te zien. Een ziekte kan je snel, jaren ouder maken. Helaas weet ik dat door eigen ervaring. Toen ik hersteld was, was ik zo blij dat ik de technieken van gezichtsmassage en cosmetische acupunctuur op mijzelf toe kon passen. Wat wilde ik er graag weer stralend uitzien. De rotperiode afsluiten en focussen op mijn gezondheid.