Massagecups voor je lichaam en je gezicht

Massagecups, masseer je lichaam en je gezicht

Speciaal voor jou allerlei massagecups uitgelegd in deze film. Waarbij één cup ideaal is om je benen te masseren en zo cellulitis te verminderen. De andere cup, die je hieronder al in beeld ziet staan is is ideaal voor een ontspannende en verjongende gezichtsmassage. De kleinste cup in de rij laat zien hoe je de huid rondom je ogen kunt masseren.

Massage voor je gezicht

Werken aan een stralend gezicht op een natuurlijke manier kun je zelf, thuis, goed doen met een gezichtsmassage. Hierbij leer je aan hoe je kunt masseren en als je het eenmaal weet, kun je het doen waar je maar wilt. Onder de douche, maar ook lekker op de bank terwijl je een heerlijke serie op televisie kijkt. En gebruik het niet alleen voor jezelf, maar verras je partner er ook mee.

De massage geeft directe ontspanning, betere doorbloeding en laat kleine rimpels verdwijnen. Je gezichtskleur wordt beter, minder vlekkerig. Afvalstoffen worden afgevoerd. Kortom een heerlijke cadeautje voor jezelf en je gaat er ook nog jonger en frisser uit zien. Wie wil nu niet de mooiste versie van zichzelf zijn?

Haal de massagecups zelf in huis

Wil je direct zelf aan de slag met de cups? Ga naar de webwinkel en bestel ze direct.

Je ziet hieronder de verzameling van cups die ik in de praktijk en via de webwinkel verkoop. Alle cups van zijn siliconen en daardoor makkelijk in gebruik en schoon te maken.

De oogcup is klein, zacht en flexibel. Ideaal voor de dunne huid rond je ogen.

De baby cup is bij uitstek de ideale cup voor een overheerlijke ontspannende en verjongend gezichtsmassage.

De medium siliconen cup is wat strakker en daardoor erg fijn om je benen mee te masseren en cellulitis tegen te gaan.

Je kunt ook een hele set aanschaffen van drie stuks en dan kun je alles masseren wat je wilt.

massagecups

Stralende groet, Judith

Blijvend tips van natuurlijke gezichtsverjonging ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mijn informatie komt in je inbox terecht.

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in tips en recepten.