Ladiesnight

Een stralende avond voor jou en je vriendinnen. Chilax organiseert een ladies night en komt bij jou thuis.

Verwennen in je eigen omgeving

De hele zomer organiseert Chilax een special, de ladies night. Graag kom ik bij je thuis met de massagebank. Een avond waarbij ik 6 vriendinnen een verwenavond ga geven. Jij bent gastvrouw, zoals bij een 'ouderwetse Tupperware' avond. Ik neem de speciale mobiele massagebank mee in je huiskamer en geef iedereen een stralend gezicht op een avond, met een gezichtsmassage. Het is superleuk om te ontdekken hoe een gezicht frisser, stralender en jonger wordt, van een massage. Ontdek zelf de effecten, samen met je vriendinnen.

 

ladiesnight

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage van Chilax zorgt ervoor dat je er jonger, frisser en stralender eruit gaat zien. Door een diepe intense massage word je gezicht heerlijk ontspannen. Naast de ontspanning werk je aan een goede doorbloeding van de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd en huidverbetering vind plaats. Diepe rimpels worden zacht, kleine rimpels verdwijnen. En die fronsrimpel? Die wordt stevig aangepakt en zal een stuk minder heftig tekenen na een gezichtsmassage. Ervaar je dat je lippen dunner worden en je deze graag voller ziet? Ook dat ontstaat door de intensieve gezichtsmassage op de ladiesnight.

Durf jij het aan?

Naast een overheerlijke gezichtsmassage neem ik het Chilax "Truth or Dare" spel mee. Kom persoonlijke dingen te weten van je vriendinnen over hun grootste schoonheidsgeheim. Durf jij je grootste make-up blunder te vertellen? Denk je na over plastische chirurgie en heb je dit nog nooit durven vertellen? Tijdens het spel krijg je door middel van kaartjes vragen gesteld over jou en je stralende gezicht. Durf jij de waarheid te delen....

ladiesnight voor jou en je vriendinnen

Ik wil dat je langskomt!

Woon jij in de omgeving Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn, Nijmegen en wil jij verwend worden een avond lang met 6 vriendinnen? Mail naar info@chilax.nl en we bespreken de mogelijkheden.