Fronsrimpel weghalen met cosmetische acupunctuur of gezichtsmassage?

Fronsrimpel weghalen?

Een paar weken geleden kreeg ik de vraag of je een fronsrimpel weg kunt halen met cosmetische acupunctuur of gezichtsmassage. Een diepe fronsrimpel was de vraag.

Jong eruit zien

Graag willen we allemaal zo lang mogelijk, zo jong mogelijk eruit blijven zien. Sommige mensen zullen zeggen, het maakt me niet uit of ik er ouder uitzie, maar ik wil graag fris en stralend eruit zien. Zonder dat je je er bewust van bent, is de fronsrimpel tekenend voor je gezicht als het gaat om ontspanning.

Niet nodig

In de praktijk krijg ik diverse mensen met wensen voor hun gelaat. Een probleemhuid zoals acne of couperose verminderen. Deze mensen geven dan aan dat de fronsrimpel niet zo erg is, of dat het niet zoveel uitmaakt. Ik adviseer altijd om de fronsrimpel mee te nemen, want deze laat veel van je gezicht zien, als je hem hebt. Zonder dat je het weet maakt het je ouder. Gedrongen, minder toegankelijk. Als de frons zachter is, spanning op je voorhoofd weg is, verandert je blik. De stand van je wenkbrauwen veranderen, de stand van je ogen. Een open, zachte blik maakt dat je toegankelijk, vriendelijk overkomt op andere mensen.

De allereerste rimpel

Bepaalde rimpels tekenen pas op een bepaalde leeftijd. In de T.C.M. (Traditional Chinese Medicine) vertelt een rimpel op een bepaalde locatie waar een disbalans zit in je lichaam. Denk er maar eens bij na dat je pas op latere leeftijd iemand rimpels kan zien op de wangen. Dat gebeurt pas nadat de fronsrimpel er al is, vaak lach rimpeltjes bij de ogen of lachrimpels bij de mond. Maar als je rimpels over de wangen ziet lopen, ben je al wat ouder. De fronsrimpel, of de fronsrimpels zijn de eerste rimpels zichtbaar tekenend in je gezicht.

 

fronsrimpel

Blijvend tips van natuurlijke gezichtsverjonging ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mijn informatie komt in je inbox terecht.

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in rimpels.