facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie... voor sommige mensen lijkt het een magisch sprookje. Toch is dit magische sprookje al iets, dat ik sinds 2009, in de praktijk van Chilax doe. Hoezo kun je hangende ogen, hangende wangen liften zonder operatie?

Vermoeide ogen en hoofdpijn

Als je last hebt van hangende oogleden, kan dit erg vervelend zijn. Naast de zichtbare extra vouw die op je oogleden drukt, kun je ook vermoeide ogen of hoofdpijn krijgen. Met cosmetische acupunctuur zorg je ervoor dat de wenkbrauwen hoger komen te staan, de extra vouw verdwijnt en een stralende oogopslag komt én blijft.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Sinds een paar jaar heb ik last van vermoeide ogen en hoofdpijn. Eerst dacht ik dat het door de airco op mijn kwam, maar door Judith kwam ik erachter dat het een direct verband had met mijn hangende oogleden. Hoe bijzonder is het, dat na 1 behandeling cosmetische acupunctuur direct van de klachten af was. Niet te geloven!

Met veel plezier heb ik de serie van (12) behandelingen afgemaakt en denk nu nooit meer aan een operatie. 

Monique

Hamsterwangen, ik ga ze krijgen

Hangende wangen, hamsterwangen, buidelzakjes, allerlei benamen zijn er voor de wangen die losser gaan zitten. De huid wordt dunner, bindweefsel neemt af en door de zwaartekracht gaat het hangen. Ineens heb je extra plooien en lijkt het alsof je gezicht zwaar tekent. Dit kun je verhelpen met cosmetische acupunctuur. Doordat je aanspraak maakt op de vitaliteit van de je eigen lichaam door acupunctuurpunten te prikken, krijg je een facelift zonder operatie. Bindweefsel neemt toe, je huid wordt egaler, gladder en zachter. De hangende wangen worden gelift en je ziet er jonger uit. 

Wil je weten of Chilax iets voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kennismaking. Je bent van harte welkom. 

De oppepper die je nodig hebt

Judith Huinink

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid.

Misschien is het wat voor jou? 

Geplaatst in veroudering.