eeuwenoude schoonheid

Eeuwenoude schoonheid

Klinkt jong, maar is oud

Eeuwenoude schoonheid. Dat klinkt als een sprookje. Sommige prinsessen blijven ook eeuwig mooi. Duizenden jaren geleden aan het hof van de keizer was schoonheid een noodzakelijk goed voor de concubines. Zij verkregen de noodzakelijke behoeftes door hun schoonheid. Een dak boven je hoofd, eten op tafel en een bed om in te slapen. Hun eeuwenoude schoonheid was een noodzaak voor een goed leven.

Cosmetische acupunctuur jong en modern in Nederland

Cosmetische acupunctuur klinkt heel modern en jong. Maar zo jong is het voor mij niet meer. In de praktijk behandel ik al ruim 8 jaar mensen met cosmetische acupunctuur en gezichtsverjongende massage om mooi oud te worden. Eeuwenoude schoonheid is iets wat al duizenden jaren wordt nagestreefd. En toch is het nog redelijk onbekend.

 

100% natuurlijk

Op een natuurlijke manier werken aan een stralend gezicht. Dat is wat we doen in de praktijk bij Chilax. De methode is veilig, pijnloos en werkt met kleine naaldjes in je gelaat en op je lichaam. Een naaldje die we gebruiken met de cosmetische acupunctuur is zo dik als een haar! Niet dik dus. En op je gelaat werken we met kleine naaldjes van een paar millimeter, zo klein, dat we ze er met een pincet inzetten.

Mooi en gezond met huidverjonging

Cosmetische acupunctuur is een eeuwenoude vorm van acupunctuur om veroudering tegen te gaan. Het is een gezond en effectief alternatief voor mensen die op een natuurlijke wijze hun huid willen verjongen. Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt. Het verfijnt en verjongt je gezicht op een natuurlijke manier waardoor je er beter, frisser en gezonder uit gaat zien. Na afloop van de behandelingen zien de meesten er al gauw zo’n 5 tot 15  jaar jonger uit.

eeuwenoude schoonheid

 

Gratis tip voor een stralend gezicht

* vul beide velden inGeplaatst in stralend gezicht, veroudering.