Diferencia bij Chilax

Diferencia bij Chilax

Een crème kopen voor je gezicht is soms erg moeilijk. Hoe weet je welke crème het beste is voor je ouder wordende huid? Heb je een serum nodig of oogcrème? Zijn er oneffenheden ontstaan, hoe ga je dit oplossen? En rimpels? Het is best lastig om te bedenken welke producten je nodig hebt.

Producten voor thuis

Al jarenlang heeft Chilax producten in de praktijk voor thuisgebruik. Dit is ooit begonnen met een wens van een klant voor gezichtsolie van Oshadi en later uitgebreid naar dag- en nachtverzorging voor de ouder wordende huid, maar ook de probleemhuid en gevoelige huid.

Diferencia bij Chilax

In de praktijk van Chilax heb ik, sinds een maand, verzorgingsproducten van Diferencia. Weet je waarom ik zo blij ben met deze producten? Dat komt o.a. door hun samenstelling. 100% natuurlijk, geen schadelijke minerale oliën, vetten of paraffine in de producten. Het is zelfs zo zacht, dat de zonnebrandcrème gebruikt mag worden op baby’s. Ik word er blij van!

De productlijn van Diferencia is er niet alleen voor de dagelijkse dag- en nachtverzorging. Ook voor problemen met je gezichtshuid, zoals rimpels, vlekkerige huid, wallen, eczeem, acné, littekens, couperose, voor de zeer gevoelige huid. Het zijn heerlijke goede producten.

De producten kun je in de praktijk vinden, waar ik je tijdens een behandeling ook letterlijk kennis kan laten maken met deze fijne producten, maar ook in de webwinkel staat alles nu uitgestald en beschreven.

Mocht je vragen hebben mail mij gerust. En ik weet zeker dat, als je kennis maakt met Diferencia, je net zo blij wordt als ik.

Diferencia bij Chilax

Judith Huinink

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid.

Misschien is het wat voor jou? 

Geplaatst in huidproblemen, rimpels.