de perfecte hals lift

De perfecte hals lift met cosmetische acupunctuur

De perfecte hals lift met cosmetische acupunctuur

Als therapeut blijf ik mijzelf ontwikkelen op medisch gebied, in de Traditional Chinese Medicine, maar ook in mijn specialisatie natuurlijke gezichtsverjonging. En een paar weken geleden mocht ik les krijgen van de Belgische expert Inge Brodöhl. En haar lessen begint ze met... ik vertel jullie niets nieuws. Het is niet modern, het is niet van deze tijd. Hahaha, wat een ongelofelijke nuchterheid. Heerlijk ik hou ervan. Maar hoezo is het niet nieuw?

Wat er is gevonden

Uit de Han dynastie (206 voor Christus - 220 na Christus) zijn geschriften gevonden waarop 365 kruiden genoemd zijn, hiervan waren er 160 voor huid en huidziektes. Hoezo is schoonheid iets Westers en jong? Toen ik dit deelde op Instagram kwam er een leuke reactie. Iemand vroeg zich af waarom stralend altijd jong moet zijn, daarover in een ander blog meer. Waarom is cosmetische acupunctuur en je huid jong houden al zo oud? Vroeger gaf het de concubines in het keizerrijk een bestaansrecht. Als je aantrekkelijk en dus jong bleef voor de keizer, mocht je blijven en had je een dak boven je hoofd, een bed om in te slapen en eten voor jezelf en je kinderen. Viel je uit de gratie werd je verbannen en dan stond je op straat. Dus schoonheid was bijna een eerste levensvoorwaarde, het was heel belangrijk.

Schoonheid boven gezondheid?

Maar staat schoonheid boven gezondheid vraag je je misschien af. Tuurlijk niet! Gezondheid staat altijd op de eerste plaats. Maar als ik je vertel dat je gezicht een spiegel is van je lichaam, kun je je dan voorstellen dat ziekte te herkennen is op je gelaat? Alles staat met elkaar in verbinding en elke rimpel vertelt iets over wat je hebt meegemaakt. Elke pukkel of onzuiverheid vertelt iets over je binnenkant.

Heel simpel. Als iemand koorts en grieperig is, ziet hij er dan stralend uit? Nee. Hoe je je voelt is af te lezen aan je gezicht. Wat de balans in je lijf is, is ook af te lezen aan je gezicht, als je hier de technieken van kent.  Dan is andersom toch ook werkbaar. Als je er fris, vitaal en stralend uit wilt blijven zien werk je indirect ook aan je gezondheid. Dit gaat in de natuurlijke gezichtsverjonging altijd hand-in-hand. Uit de praktijk kan ik je een mooi voorbeeld geven van iemand die flinke rimpels had in het gebied rond de mond, maar ook de chronische ziekte van Crohn heeft. Ten tijde van de eerst serie behandelingen werd haar gezicht veel zachter. Kleine rimpeltjes verdwenen, harde lijnen werden zacht én haar darmen waren rustig. Ze heeft geen last gehad voor 3 maanden lang. Nu komt het af en toe nog naar boven, maar is niet meer te vergelijken met hoe ze het vroeger heeft gehad.

de perfecte hals lift                        kleine naalden

Vol inspiratie mét hernieuwde technieken

Na een paar dagen intensief aan de slag te zijn geweest en ik zelf ook als proefpersoon ben behandeld hebben we een geweldig protocol geleerd. Hierdoor krijg je een lift van de hals en wangen. De effecten zijn groots, de naalden die gebruikt worden zijn klein, zoals je op de foto kunt zien. Kom je het een keertje proberen?

Judith Huinink

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid. 5 jaar jonger in 14 dagen, ga jij de uitdaging aan?

Geplaatst in facelift, uit de praktijk.