Resultaten cosmetische acupunctuur

Gezichtsverjonging werkt op een natuurlijke manier en kan je gezicht 5 tot 15 jaar verjongen. Resultaten van cosmetische acupunctuur in vergelijking met andere behandelingen zijn subtieler en gracieuzer. Je gezicht blijft in evenwicht met jouw karakter en leeftijd. Het is de algemene jeugdige uitstraling die opvalt, je ziet een verjongend effect.

Gezichtsverjonging is voor iedereen, zowel mannen als vrouwen.

Wat kan behandeld worden?

Er zijn diverse verouderingsverschijnselen die behandeld kunnen worden, rimpels, hangende oogleden en hangende wangen. Vermoeide tekenen zoals wallen en donkere kringen onder de ogen worden aangepakt. De huid wordt verbeterd door een droge, vette of rode huid te balanceren en dof en bleek gelaat stralend en fris te maken. Huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, littekens en couperose worden weggehaald of vervaagd. Door de behandeling wordt de natuurlijke balans van je huid in evenwicht gebracht en ga je weer stralen.

Kom ik voor 1 onderdeel?

Met natuurlijke gezichtsverjonging werken we aan je hele gezicht, dus niet specifiek 1 ding, zoals bij een behandeling van bijvoorbeeld botox gebeurt. Als je komt voor bijvoorbeeld de fronsrimpel, worden ook de lachrimpels, als ze er zitten, rond je ogen meegenomen. We kijken dan ook naar delen van je gezicht in plaats van een losse rimpel.

Hoe werkt gezichtsverjonging?

Gezichtsverjonging wordt gerealiseerd, door middel van gezichtsverjongende massage en cosmetische acupunctuur. De massage wordt als intens ervaren. Stimulering van bindweefsel vindt plaats en de doorbloeding wordt geactiveerd. Hierbij worden afvalstoffen verwijdert. Bij acupunctuur maken we gebruik van korte microscopische naalden, die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Door de behandeling wordt celvernieuwing en productie van collageen gestimuleerd.

Behandeling op maat

Afhankelijk van je wensen passen we gezichtsverjonging toe op je hele gezicht, of specifieke delen van je gelaat. In het algemeen moet men rekenen op 10-15 behandelingen, die 1 of 2 maal per week worden gegeven. Het effect wordt blijvend zichtbaar na 7 behandelingen.

De kosten voor gezichtsverjonging verschillen, afhankelijk of je een gedeelte van je gezicht wil behandelen, of een totaalbehandeling wenst.

Gezichtsverjonging is niet geschikt voor mensen met hypertensie, diabetes, epilepsie, kanker, HIV en aids, hemofilie, zwangerschap. In geval van twijfel kun je contact opnemen met Chilax.

caret-down caret-up caret-left caret-right

In januari ben ik begonnen aan een behandeling cosmetische acupunctuur met als doel gezichtsverjonging en balans. In juni wordt ik 53 jaar en het was de hoogste tijd voor wat extra aandacht voor mijn huid. Ik verwachte dat de rimpeltjes en rimpels wat zachter zouden worden en misschien wel zouden verdwijnen. Inmiddels ben ik halverwege de kuur en het resultaat is al meer, maar vooral breder, dan ik verwachtte. Naast dat de rimpels inderdaad verzachten en verminderen, is mijn huid steviger geworden. Ik heb kleur in mijn gezicht gekregen en mijn huid heeft weer een gezonde glans. Mijn oogwit is witter en mijn ogen stralen. De behandeling pakt het totaalbeeld van de huid en daardoor ziet mijn gezicht er zachter, gezonder en jonger uit. Benieuwd kijk ik uit naar eindresultaat.

Marja

Ik kwam bij Chilax terecht, omdat ik tevreden ben over mijn gezicht, maar ontevreden over de kleine rimpels, die rond mijn mond zijn ontstaan. Daar wilde ik graag van af. Toen ik voor de eerste behandeling cosmetische acupunctuur kwam vertelde ik dit ook, maar Judith gaf me de tip om een hele gezichtsbehandeling te doen en niet alleen de mondrimpels. Op haar advies heb ik dit ondergaan en de effecten na de eerste behandelingen waren gaaf. Niet alleen zijn de rimpels rond mijn mond minder en zachter geworden, ook zag ik een ontspannen blik ontstaan bij mijn ogen. Veel frisser en jonger. Na de serie van behandelingen zie ik als resultaat dat mijn huid verbeterd is en strak, vol bindweefsel en zachte huid straalt. Mijn oogopslag is blijvend fris geworden en met de kleine naaldjes in de lippen heb ik natuurlijke botox gekregen en is mijn mond énorm veranderd. Heel fijn om er zo stralend uit te zien.

Roely