Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt het?

Gezichtsverjonging werkt op 3 manieren. Een betere balans brengen in je lichaam, waardoor de oorzaak van de rimpels aangepakt wordt. Daarnaast werken we aan liften van oogleden, wangen, dubbele onderkin, maar ook decolleté en boezem.
Tot slot wordt er gewerkt aan rimpels, littekens, rode vlekken of vetbulten.

2. Gaat een rimpel echt weg?

Sommige rimpels gaan écht weg, maar anderen worden minder diep, zachter en verder in de serie van behandelingen minder zichtbaar. Het is een combinatie van huidverbetering en verzachting van rimpels. Het verouderingsproces kan nooit stopgezet worden, dus een garantie dat rimpels wegblijven kunnen we helaas nooit geven. Wel is tot 2 jaar na een behandelingsserie resultaat zichtbaar.

3. Zie ik er ook écht jonger uit na gezichtsverjonging?

Ja! De algehele uitstraling verbeterd. Mensen zien er niet meer vermoeid uit, hebben een stralende oogopslag en heldere blik in de ogen. Mensen met acné krijgen een zachte huid, zonder littekens en onderhuids verdikt weefsel.

4. Wat moet je doen na een behandeling?

Je hoeft niets te doen na een behandeling. Make-up kan direct weer aangebracht worden.

5. Als ik een serie behandelingen gedaan heb, wat dan?

Aan gezichtsverjonging zit een onderhoud. Gemiddeld komen mensen eens in de 6-8 weken langs voor een behandeling.

6. Doet het pijn?

Nee! Soms voel je het zetten van een naald. Dit is te vergelijken met een kort speldenprikje, maar dan in kracht 50% minder.

7. Hoeveel naalden gebruik je per behandeling?

Naalden worden alleen gebruikt bij cosmetische acupunctuur en niet bij gezichtsmassage. De hoeveelheid naalden die gebruikt worden, verschilt per behandeling. Als we de korte microscopische naaldjes gebruiken, kunnen we tot wel 40 naaldjes gebruiken.

8. Wat zijn de eventuele neveneffecten, zowel positief als negatief?

Positieve effecten zijn niet alleen dat uw gelaat jonger eruit gaat zien, maar ook uw lichaam zal meer in balans komen. Gevolgen die ervaren worden zijn beter kunnen slapen, minder vermoeid zijn, een relaxt gevoel krijgen. Het verschilt per persoon.

Nadelige effecten zijn nagenoeg niet te benoemen, uitgezonderd een blauwe plek. Dit kan gebeuren en trekt vaak met één week weg. Mensen die erg gevoelig zijn en snel blauwe plekken krijgen, kunnen aanvullende vitamines gebruiken. Voor de behandeling van blauwe plekken heeft Chilax speciale olie, waardoor het snel wegtrekt.

NOOT: Als er blauwe plekken ontstaan, vallen ze vaak in de plooien van het gelaat. 80% van de blauwe plekken worden zonder make-up niet gezien door andere mensen.