Cosmetische acupunctuur

Een veilige, pijnloze en natuurlijke methode om je gezicht te verjongen is cosmetische acupunctuur in Arnhem. Met de oorsprong in de T.C.M. (Traditional Chinese Medicine) is het een techniek die al duizenden jaren wordt uitgevoerd.

Wat doet het?

  • stimuleert de collageen productie
  • verbetert de spiertonus, facelift zonder plastische chirurgie
  • verwijdert kleine rimpels, vermindert diepe rimpels
  • verbetert de doorbloeding van je gezicht
  • herstelt de hormoonbalans

Is het iets voor jou?

Jazeker, als je wilt werken aan een stralend, fris en jong gezicht.

Kleine rimpels laten verdwijnen en een volle mond laten verschijnen. Diepe fronsrimpels verzachten en een open, frisse blik terugkrijgen. Je gezicht een flinke oppepper geven, of een probleemhuid aanpakken. Wallen verminderen of verdwijnen. Couperose en pigmentvlekken verminderen, een stralende huid komt terug door huidverbetering. Littekens en acné worden minder zichtbaar. Cosmetische acupunctuur in Arnhem zorgt op een natuurlijke manier voor de mooiste versie van jezelf.

Gezichtsverjonging legt de nadruk op het verjongen van het gelaat, zonder cosmetisch ingrijpen.
Voor iedereen die er jonger en beter uit wil zien.

Gezichtsverjonging stimuleert de bloedcirculatie, de gezichtsspieren en de productie van collageen. Behalve naar je gelaat, kijkt gezichtsverjonging ook naar de balans in je lichaam.
Een optimaal resultaat wordt behaald en een betere balans van je lichaam wordt bereikt.

 

"Ik kwam bij Chilax terecht, omdat ik tevreden ben over mijn gezicht, maar ontevreden over de kleine rimpels, die rond mijn mond zijn ontstaan. Daar wilde ik graag van af. Toen ik voor de eerste behandeling cosmetische acupunctuur kwam vertelde ik dit ook, maar Judith gaf me de tip om een hele gezichtsbehandeling te doen en niet alleen de mondrimpels.

Op haar advies heb ik dit ondergaan en de effecten na de eerste behandelingen waren gaaf. Niet alleen zijn de rimpels rond mijn mond minder en zachter geworden, ook zag ik een ontspannen blik ontstaan bij mijn ogen. Veel frisser en jonger. Na de serie van behandelingen zie ik als resultaat dat mijn huid verbeterd is en strak, vol bindweefsel en zachte huid straalt. Mijn oogopslag is blijvend fris geworden en met de kleine naaldjes in de lippen heb ik natuurlijke botox gekregen en is mijn mond énorm veranderd. Heel fijn om er zo stralend uit te zien." Roely

"Ik straal en ben ontspannen. Ik ben met gezichtsverjonging begonnen, puur uit nieuwsgierigheid. Zou het écht gaan werken? Frisser en minder vermoeid zag ik er al uit na 2 behandelingen. De resultaten zijn goed. Niet alle rimpels zijn weg, maar diepe rimpels worden een stuk zachter. Met de naalden in je gezicht, is een half uurtje relaxen heerlijk ontspannen. De doorbloeding van mijn huid is beter geworden en ik straal. Ik kan deze behandeling zeker aanbevelen." Willemien