Cosmetische Acupunctuur Deirdre Courtney

Cosmetische Acupunctuur Deirdre Courtney

Alweer 9 jaar geleden mocht ik voor het eerst kennismaken met de speciale krachten van acupunctuur voor het gezicht. Cosmetische acupunctuur was voor mij nieuw. Nieuw in Nederland, nieuw in de verzorgingsbranche, maar niet nieuw binnen de T.C.M. (Traditional Chinese Medicine), want cosmetische acupunctuur is al duizenden jaren oud. Vroeger gebruikte de concubines aan het hof van de Chinese keizer ook al cosmetische acupunctuur.

Specialiteit van mij

Cosmetische acupunctuur vind ik zo leuk, omdat je mensen ermee ziet transformeren. Altijd is de verbindingen tussen binnen en buiten. Geest en lichaam, gezondheid en ziekte af te lezen in het gezicht. Onbewust kennen wij ook de signalen van iemand die verdrietig is of boos. Iedereen ziet ze, maar je weet niet waarom je wat ziet. Dat fascineert mij. Wat vertelt een gezicht je.

Cosmetische Acupunctuur Deirdre Courtney

Een paar maanden geleden mocht ik les krijgen van Deirdre Courtney. Een geweldige Ierse docente die naast cosmetische acupunctuur ook veel doet met face reading. De Nederlandse vertaling hiervoor is gelaatkunde. Je gezicht verteld van alles over je. Over de persoon die je bent en hoe je in de wereld staat. Het is bijzonder om een gezicht te gaan onderzoeken. Als je de twee linkerhelften tegen elkaar aanplakt of de twee rechterhelften laat een totaal ander gezicht zien. Kijk maar eens hieronder bij George Clooney. Wat een verschillen kun je zien bij de wenkbrauwen, ogen, mond en kaken.

cosmetische acupunctuur

Face Reading  - Gelaatskunde

De verschillende kanten van je gezicht vertellen iets over wie je bent en hoe je in het leven staat. Naast de verschillende kanten van je gezicht vertellen de soort rimpels ook iets over je gezicht en je verleden. Waar je ze hebt zitten, laat zien wat er met je is gebeurt, maar dat bewaar ik voor een volgende keer...

 

Judith Huinink

De oppepper die je nodig hebt

Wil je zelf aan de slag voor een stralend gezicht?

Start direct de online cursus gezichtsmassage en leer in 14 dagen alle technieken hoe jij je gezicht kunt masseren. Werken aan huidverbetering, minder rimpels én een stralende huid.

Misschien is het wat voor jou? 

Geplaatst in rimpels, selfcare.